maanantai 10. kesäkuuta 2013

"Nykyään näköjään sit kaikki voi saada lakin päähänsä"

Heeeiippa!

En ole tässä vähään aikaan kirjottanut mitään johtuen ensin ylppäreistä ja sitten pelkästä inspiraation puutteesta. Lukijoita on kuitenkin tullut yllättävästi lisäää ja oon niin innoissani siitä :D Nyt kuitenkin ajattelin pistää JÄRKYTTÄVÄN PALJON KUVIA mun yo-juhlista koska noita kuvia on kyllä ihan kiitettävästi ja haluan ne jonnekkin jakaa.
Mä tosiaan valmistuin Juhana Herttuan lukiosta ja olen ihan tyytyväinen omaan todistukseeni.
Voin ne siis ihan hyvin julisestikkin kertoa.
                
                             Historia: M
                             Maantieto: M
                             Äidinkieli: M
                             Yhteiskuntaoppi: E
                             Matikka: C
                             Englanti: B

Olen siis tyytyväinen, paitsi enkku jäi nyt vähän harmittamaan kun ei siinä olis paljoa vaadittu pisteitä että ees C:n olisin saanut. Nomutta, toisaalta matikasta sain C:n vaikka harjotusylppäreissä en ollut lähelläkään läpi pääsyä. Taisi oikeesti käydä helvetinmoinen tuuri tehtävien kanssa koska harjotuskokeella ja oikeella kokeella ei ollut kun kaksi viikkoo väliä. En mä siinä paljoa ehtinyt mitään uutta oppia.


Halusin ehdottomasti että Laura ottaa musta mun yokuvat koska jotenkin ammattikuvaajalle meno ei olisi ollut ihan mun juttu. Laura, eli mun kaksoissiskoni on luottokuvaajani ja ollaan otettu niin monta vuotta toisistamme kuvia, että tiesin kuvien onnistuvan. Muutenkin joku studio ei ole yhtään mun tyylinen kuvausympäristö vaan halusin ehdottomasti, että kuvat otettaisiin ulkona.

Mutta joo, ei näistä kuvista enempää. Koska tä on tyyliblogiksi ajateltu, voisin kertoa tosta mun asusta. Mulla oli tosiaan French Connection mekko jonka tilasin Nelly.comista. Toi mekko aiheutti mulle niin paljon harmaita hiuksia että jossain vaiheessa olin jo valmis laittamaan lakin päähäni pelkissä alusvaatteissa. Ensinäkin mekko ei ensimmäisellä tilauskerralla koskaan lähtenytkään liikkeelle maksuongelmien vuoksi.... En tiedä mitä siellä tapahtui, mutta nopeasti tilattiin se suurinpiirtein viikko ennen yo-juhlia uudelleen. Mekko pääsi kotiimme asti hienosti nopealla toimitusajalla, mutta kipeänä kuumeessa sitä koitettuani mielestäni se oli halvan näköinen vaikka hinta oli todellisuudessa korkea. No, juhlapäivänä mekko istui kuin valettu ja musta se on tosi kaunis. Eli loppu hyvin kaikki hyvin XD Jalassani mulla oli mun metallikärkiset JC:t koska ne on vaan mun lempi kengät enkä oliskaan tarvinnut uusia. Kaulaani laitoin
Jerryn mulle ylppärilahjaksi ostaman upeen Kosmos Kalevala korun ;____; <3 Se on ihana.


Hakiessani todistukseni rehtori mainitsi saamastani kirjapalkinnosta yhteiskuntaopissa menestymisen johdosta :33 En ikinä oo saanut mistään koulussa menestymisestä palkintoa ja olihan se kiva tälleen lukion lopussa saada!
Meitsi ja meitsin ihanat kamut <3

Vaimoke ja mä

Klooni ja mä
Lemppariosuuus


Musta tää kakku oli niii söpö XDD!!! niitä oli yhteensä kolme :3

Myös Jerry täytti 20 wee samana päivänä joten meitsin suku lauloi hänellekkin sitten synttärilaulun. Kivan nolostunu ja kärsivä ilme XDDVirallinen ja julkaisukelpoinen kuva musta ja kahdesta ystävästäni Iidiksestä ja Ellasta.
...Ja tässä pari ei niin virallista kuvaa XDJuhlat olivat musta ainakin todella onnistuneet. Koko päivä oli onnistunut. Ruoka oli hyvää ja isin ja äidin viron eväät upposivat myös juhlaväelle ;)  Illalla lähdettiin jatkamaan juhlia keskustaan kavereiden kanssa. Alkusuunnitelma oli Lyni tai Amarillo, mutta päädyttiin loppuillasta Klubille ja ulkoilmaankin koska lynissä (jonne maksettiin ensinäkin ruhtinaalinen pääsymaksu) oli vaan yksinkertasesti liikaa ihmisiä ja tungosta joten ei oikeen viihdytty. Klubilla ja jokirannassa taas fiilis oli just oikee!


Mutta joo, eikai mulla tässä sen enempää! Työt alkaa tän viikon lopussa tai ensviikon alussa. Pääsin siis myymään mansikoita <33 mut voi löytäää Turun Koulukadun ABC:n edestä sitten että niin XD Ajattelin viel tässä täl viikolla kuvata kaikkia ihania vaatteita joita oon taas ostellut syntisen paljon.

 Mutta joo, palaillaaan xddd

10 kommenttia:

 1. oot kyllä ollu tosi nättinä! :) ja ihanasti sopi tuo korun turkoosi yksityiskohta sun hiuksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos paljon! ja mustaki se on kiva yksityiskohta, rakastan tota koruu :D

   Poista
 2. Onnee hyvistä papereista ja ylioppineeksi pääsystä! :) Ootteko siskos kanssa kaksosia? Mie oon yks kolmosista joten jännää. :D P.S. ihanan erilainen ja kaunis ylppärilookki! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho kolmonen!! kui siistii! Ja joo, ollaan Lauran kanssa identtiset kaksoset:---) Ja kiitos kovasti ♥

   Poista
 3. ihana veera ! (: toi sun mekko ja muutenki oot täydellisyys! ♥

  VastaaPoista
 4. Kääk miten hieno staili! Ja paljon onnea valmistumisesta (vähä jälkikäteen :D) !, itseki aikoinani sain lakin Juhiksesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos paljon !! :D ja juhis oli kyl ihan mahti lukio! :)

   Poista