maanantai 5. elokuuta 2013

hiuspostaus

Jeeejee, huomasin tänään että tännehän on kertynyt jo 100 lukijaa mun materialistisia mietteitä lukemaan. Alotin tän blogin tasan 3 kuukautta sitten ja tästä on kyllä tullut tosi kiva iltojen viettotapa mulle. Ihanaa kun saa dokumentoida omat rääsynsä ja pistää ne sitten tänne ylikiinnostavien tarinoiden kera näytille.
        Lupasin viimeviikolla tekeväni hiuspostauksen tänne, koska sitä ollaankin jo muutamaan kertaan toivottu. Viikonlopusta tulikin tapahtumarikas ja unohdin sitten kokonaan ottaa kuvia mun hiuksista...:D  Tänään kuitenkin päätin sadannen lukijan kunniaksi pakottautua ottamaan muutaman kuvan pehkostani.




Tä on niin mun luotto hiusväri !!!!!!!!!!!!!! En vois elää ilman tätä. Stargazerin UV Turquoise, todellakin suosittelen. Ainoo vaan, ettei just tätä UV väriä saa enää Suomesta. Meinasin pyörtyä kauhusta kun kampaajani kertoi, että EU oli kieltänyt ton myynnin tai jotain koska siinä oli käyttetty jotain ainetta mitä ei saisi? Samaan aikaan kun kampaaja selitti tätä, mä vaan muistelin niitä jokasta kertaa kun olen tota jo 4 vuoden ajan tunkenut päähäni. Noh, toivuttuani järkytyksestä päätin olematta välittämättä mistään aineista ja aloin tilaamaan noita Ebaystä neljällä eurolla purkki! Halpaa ja toimivaa ;)


Oon kuitenkin päättänyt että kesällä en rasita hiuksiani (enkä lompakkoa) niin paljoa, joten aina halutessani kivan väriset hiukset laitan päähäni kasapäin tätä hoitoainetta ja ihan vaan hiukan väriä. Näin mun hiuksista tulee ehkä kahen pesun ajan kivat, kunnes ne taas näyttää kulahtaneelta ja kuivuneelta ruohikolta :D Jotenkin vaan ei tee mieli tunkea yhtä purkkia väriä päähän kun siitä saa pidemmäksikin aikaa hyötyä. Pari päivää kävelen aina sitten kulahtaneilla hiuksilla ja sitten pistän taas ton hoitoainevärisekotuksen.


Tän kuvan otin viime torstaina viikonloppua varten värjäillessäni. Annan hoitoaineen vaikuttaa määrittelemättömän ajan. Joskus kiireessä 15 min, toisinaan tunteja :D Kuten tossa aikasemmin sanoin tää kestää hyvänä muutaman päivän, joten tänään otetuissa kuvissa mun hiukset on jo ehtineet kulahtaa :/


Tälläset ne on ilman pidennyksiä! Kampaajan oli pakko leikata semi paljon noita viimeksi kun eksyin kampaajalle. Mulla oli tosiaan vielä talvella tasan toinen puoli musta. Nyt elokuussa siitä on jäljellä sammaleen vihreä vivahde vasemman sivun latvoissa <3 Toi sivusiilikin osaksi syntyi ihan vaan mun turhautumisesta siihen ällöttävään väriin. Blondasin tosiaan n. 6 kertaa tota sivua talven aikana :D



Tälläset ne on pidennysten kera. En jaksanut tälleen arkipäivänä niitä alkaa niin kihartelemaan. Jääköön noi kulahtaneet kiharat viikonlopun jäljiltä vaan! :D Voisinkin tehdä tässä seuraavaksi jonkun postauksen, että miten kiharran mun hiukset kunnolla tyyliin juhliin!

Tähän lopuksi vielä pari kuvaa mun blondausten tuloksesta!

Ennen:

(2012 elokuu)

                                                        (2013 tammikuu?)

Raastava välivaihe: (josta ei muuten löydy muita kunnon kuvia kun tämä....miksiköhän ei?)


Jälkeen:




Jep! Eikai mulla tähän postaukseen enää muuta! Huomenna pistän varmaan pari kuvaa viikonlopusta ja näin! Ehdotelkaa mulle jotain postaustoiveita!!!1111111


18 kommenttia:

  1. Oi että, toi puoliski turkoosi, puoliksi musta oli kyllä ihana! Itekin oon samanlaisesta tsydeemistä haaveillut jo pitkään, mutta miulla on nyt ollut musta kolmisen vuotta, että lycka till mig vaan vaalentamisen suhteen jos siihen ikinä uskaltautuisin ryhtymään... :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos, itekki tykkäsin siitä todella paljon! :D ja joo, onnea vaalentamiseen!! :D

      Poista
  2. oih sulla on kyllä ihan uskomattoman ihanat hiukset!! ootko käyttänyt koskaan muita shokkivärejä niin kuin special effectsin tai crazy colorin värejä? itselläni on punaiset hiukset, tai no pinkihtävän punaiset, sekoitan pinkkiä ja punaista ja olen juuri noita special effectsin ja crazy colorin värejä testannut, joista special effectsin koin paremmaksi, mutta stargazeria en ole testannut! osaatko siis sanoa omasta kokemuksesta että stargazer olisi noista kolmesta väristä paras? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo ite oon kokeillu parii merkkiä enne tätä mun suosikkii! Tota crazy colorii oon kokeillu kauan sitten ja sävy ei ollu ihan mun haluama niin en sitä enää sen jälkeen ostanut. Sisko värjää sillä vaaleenpunaseks hiuksiaan ja musta hänel on kyl tullut aina tosi hyvä lopputulos!
      special effectsistä en oo ees kuullutkaan: D täytyy joskus kokeilla.
      Mutta niin, musta ainaki stargazer ja crazy color on aika saman laatusia kuitenkin loppupeleissä! Kantsii silti koittaa stargazeria jos et oo sitä ennen kokeillu :)

      Poista
  3. Miten mun kannattais toimii, ku ajattelin liukuvärjää latvat tollasiks turkooseiks?
    Ja toi sini-musta -look on ollu paras mitä koulus oon kerkeny näkee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos! :) ja jos sulla on tummat hiukset niin ehdottomasti joudut blondaamaan latvat ekana! Suosittelen kyl kampaajaa koska on tosi hankala saada kotona sellasta pehmeetä liukuvärii mut samal niin vaaleeta et turkoosi tarttuis! Siihen blondin päälle sitten vaan turkoosia! :D En oikeen osaa neuvoa tossa asiassa kun ite oon tehny liukuvärjäystä vaan blondeihin pidennyksiin. Se on tosi helppoa kun vaan häivyttää esim hoitoaineen kanssa väriä silleen haaleemmaksi :D

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Aivan ihanat hiukset :))! Ja hirmu kiva blogi muutenkin. Taidanpa jäädä seurailemaan ^^

    KickstartMyHeartIina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitoksia! käyn tsekkaamassa sunkin blogin :3

      Poista
  6. voi ihana toi banneri! :)

    http://pinjavilma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. ompa kiva blogi, liityin ja kiva jos käyt vilkasemassa munki blogia ja jos tykkäät nii liityt :)

    http://fromdaytoday-karo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiiitos :) käyn tsekkaamassa teikänkin blogin :)

      Poista
  8. Oi että, taisin rakastua hiuksiisi! ♥

    VastaaPoista
  9. Oi että sulla on upeat hiukset ja IHANA TYYLI muutenkin <3 Uusi lukijasi ilmoittautuu, whii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos paljon ! :) kiva kun aloit lukee tätä <3

      Poista
  10. Ihan supermakeet hiukset!

    http://mirvalife.blogspot.fi/

    VastaaPoista