tiistai 16. heinäkuuta 2013

finaly

Jee! Viimeinkin sain hankittua itselleni koneen. Halvimman tietysti mutta ainakin toimivan. Mun on niin tehnyt mieli kirjottaa tänne jotain, mutta ilman konetta se on ollut vähän hankalaa. En ole muutenkaan viettänyt kovinkaan paljoa aikaa kotona huoneessani homehtumassa, vaan oon nauttinut kesästä ja varsinkin viimeviikosta. Voin sanoa, että se oli mulle tämän astisen kesän paras viikko.
Alunperin mun ja Jerryn piti lähteä ulkomaille nauttimaan viimisistä päivistä yhdessä ennen kun Jerry astuisi armeijan ihanaan maailmaan. No, niin ei kuitenkaan tapahtunut töistä ja muista seikoista johtuen, joten vietettiin sitten erityiskiva viikko täällä Turussa ihan. Loppuviikosta olikin Ruisrock, joka ei tälläkään kertaa pettänyt. Ihana kolme päivää ;_; ! The Sounds,Hurts, HIM, Huoratron, Maclemore, Knife Party ja Crystal Castles olivat kyl niin mahtavia!
 Oon myös shoppailut tässä kuluneen kuukauden aikana aivan laittoman paljon. Mun mansikanmyyjän lompakolle ei todellakaan tee hyvää tällänen alennusmyyntien määrä. Ajattelin ottaa huomenna kuvia kaikista uusista ostoksistani!!

Tähän nyt pistän kuvia lähiajoista. Nä on melkeen kaikki kännykällä otettuja, ei oo ollut vaan jotenkin ollut inspistä kantaa isoo järkkäriä menossa mukana.Oltiin porukalla jokirannassa keskiviikkona. ( huomaa uusi ihana nahkaliivi ja tollanen Peru tyylinen laukku <3333)
 

Pakotin Jerryn ottamaan tiistaina musta ees jonkun asukuvan. Hame on Zarasta, samoin koru. Laitan tänne jotain kunnon asukuvia siis seuraavassa postauksessa....

Tässä vähän ruissikuvia. Nää on kaikki kännykällä otettuja, koska en todellakaa uskalla viedä järkkäriä festareille, eks se oo nykyää kiellettyäki?

Jerryllä mun ihana JustDance paita :3333

Crystal Castlesin tän tyypin kanssa päästiin kuvaan :3 Ite en oo fani, parista biisistä tykkään mutta kaksoissiskoni oli kyllä lievästi sanottuna hysteerinen kohtaamisen jälkeen. XD
 
 
 
<iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="344" src="//www.youtube.com/embed/TBS1-ztpFMI" width="459"></iframe>

2 kommenttia: