keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

sloth


Tässä muutama kuva päivän asusta. Musta on ihana kesällä pukeutua ehkä vähän "maanläheisemmin". Vähemmän ah niin ihanaa mustaa, vähemmän korkkareita ja enemmän luonnonmukaisia värejä. Sellanen festarilook on ihan täydellinen asu kuumana kesäpäivänä.

Tosin rakkaus korkkareihin ja rakkaus näyttäviin asuihin ei ole kyllä kesälläkään kadonnut ja voisinkin seuraavassa postauksessa ottaa kuvia jostain vähän ei niin  tälläsestä arkisesta asusta :3 !


 
 

 
Eli tässä tän päivän asua:
 
liivi: Lindex
paita: Carings
shortsit: Carings
vyö: Zara
lasit: Gina
 
Nää kaikki vaatteet näissä asukuvissa on  parin viikon sisällä ostettu alennusmyynnistä <3
Mä ihan sokaistun joka helvetin kerta kun kauppoihin alkaa ilmestyä ale kylttejä ja vaatteiden hinnat alenevat liian houkutteleviksi. Uskon että en ole ainut ongelmani kanssa? Varsinkin Zarassa oli tänä keväänä niin hyvät alet, että mun on pitänyt pitää itseni kokonaan poissa liikkeestä :D Haha. Huokaisin helpotuksesta (lompakkoni huokaisi) kun olin edellispäivänäkin menossa kyseiseen liikkeeseen jossain transsissa ostamaan taas uutta takkia, mutta se oli myyty.
 
 

Elämään on taas tullut vähän muutoksia kun Jerry lähti armeijaan (;( ) ja mulle soitettiin keskellä työpäivää että juu, huomenna ei tarvitse enää tänne tulla, sillä mansikoita ei ole enää myytäväksi <3
Okei, mä ymmärrän että työ mitä mä tein oli tosi kausiluontosta ja näin mutta kyllähän se nyt harmitti kun luulin saavani tienata ainakin vielä tän kuukauden loppuun. No. Ei sitten perkele!!! 
Työpaikka jossa tosiaan oli oli mansikanmyyntikoju ABC:n pihalla, jossa myin mansikoita ja herneitä.  En todellakaan haluaisi valittaa mun työpaikasta, sillä mulla oli tänä keväänä _todellisia vaikeuksia löytää työpaikka ja olin kiitollinen kun tonne pääsin monen sadan hakijan joukosta. Työ oli kuitenkin semi tylsää ja koppero jossa istuin päivän ei oikein ollut virikkeitä tai asiakkaitakaan täynnä.
Lisäksi mun kopissa kävi huikean työurani aikana kaikenlaisia hörhöjä kylässä.
Mm. kännisen muikkelin jouduin tönimään ulos alueeltani ja yksi venäläinen uusrikas herrasmies ihmetteli, että eikös mun pitäisi olla joissain ihan muissa hommissa ( if you know what i mean ;));) Eräs äijä sanoi tulevansa mulle yöksi ja lopulta roskia kaivelevat alkoholistitkin alkoivat tuttavallisesti moikkailemaan.
Muutenkin tuntui että koko koppero oli sellanen yleinen paskapuhe vastaanotin. Eräskin pappa alkoi masikoita ostettuaan jauhamaan, kuinka maahanmuuttajat pilaavat hänen elämänsä. Yritä siinä sitten hymyillä vaan nätisti :D
Mutta jooo, no hard feelings. Olihan se kiva päästä ees kuukaudeksi töihin...
Mutta nyt kyllä otan vaikka viikon vapaata ja vasta sitten alan etsiä uutta työpaikkaa.
hiih täs mä ja 5 vuotta nuorentunut kaljupäää <3

Eilen olin katsomassa Jerryä armeijassa. Oli kyllä ehtinyt tulla niiiiiiin ikävä näinki lyhyessä ajassa kun reilussa viikossa ;_; . En oo oikeesti ees tajunnut miltä tällänen ikävä tuntuu ennen tätä. En siis tosiaan oo ikinä ennen seurustellut, joten oon aina tottunut tavallaan olemaan "yksin". Nyt tuli todellisena yllätyksenä että jotain voi kaivata näinkin paljon :D Onneks mulla on sentään täällä vielä kavereita seuranani <3 Mutta ei siitä sen enempää, aika kamalalta paikaltahan toi armeijahan kuulostaa....ite en luultavasti pärjäisi ees päivääkään ja luojalle kiitos ei tarvitsekkaan.


Eikai mulla tässä muuta tähän postaukseen ole, hauskaa loppuviikkoa kaikille ! :--)


2 kommenttia:

 1. Sun hiukset on upeet! Tosi kiva blogi:)

  http://pictureme-m.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon!! :) käyn tsekkaamas teiksin blogin :3

   Poista