torstai 9. toukokuuta 2013

bittersweet between my teeth

                                                                                                                                                                                         Olin tiistaina monta tuntia keskustassa kiertelemässä kauppoja. Joka kevät mulle tulee sama vaatekriisi, oon ihan paniikissa kaivanut vaatekaapista esiin shortsit ja paidat ja tajunnut että eihän ne riitä mihinkään. Oonkin nyt etsinyt itselleni täydellisiä shortseja kesäilmoihin ja löysinkin sellaset just buenot. Hinta kuitenkin oli lopulta erottava tekijä mun ja shortsien välisessä kesäromanssissa :(. Jotenkin vaan tyhmää alkaa maksaa 50 euroa pienestä palasesta kangasta. En vaan voi ymmärtää miten saman puljun housut, jossa ollaan käytetty samaa materiaalia, voi maksaa vähemmän kuin saman valmistajan shortsit... Ehkä kuitenkin haen ne vielä, onhan se sentään sijotus:D
Tässä kuitenkin päivän asua tiistailta. Aika casual olin. Musta on kiva vaihdella tyylejä, en oo mielestäni mihinkään tyyliin lokeroitavissa ja ihailen monenlaisia pukeutujia. Saan inspiraatiota esim. tyylikkäistä korkokenkäladyista kun taas joku toinen päivä saatan ihailla skeittareiden rentoja ja cooleja vaatteita.
Oon oikeestaan vuosien varrella kokeillut tosi montaa eri tyyliä ja nyt oon viimein todellakin tajunnut oman juttuni. Ostan vaan vaatteita mistä tykkään ja yhdistelen rievut miten sattuu ja miltä tuntuu, hyvältä näyttää omaan silmään ainakin XDDD


                                           Asu:
                                             
                                     lätsä: Carlings
                                     farkkuliivi: Uff, itse tuunattu
                                     nahkatakki liivin alla: Stockmann
                                     paita: Weekday
                                     housut: Carlings
                                     kengät: Vans
                                     laukku: Glitter
                                     lasit: Gina Tricot              
       Ajattelin viikonloppuna tehdä itsestäni tänne esittelypostauksen, jossa kertoisin entisistä tyyleistäni ja nykyisyydestäkin. Ehkä pystyn pistämään tänne joitain vanhoja kuvia itsestäni, vaikka ne ehkä vielä nolottavatkin ... :D Ja hiuspostauksenkin ajattelin tehdä. Olen nimittäin tällä hetkellä keskellä järkyttävää mustasta blondiksi hiuskriisiä ja jotain asialle olisi kohta tehtävä.


Hui kun tä näyttää tärähtäneeltä ja huonolaatuselta kuvalta täällä!


Keskiviikkona oli tavallaan perjantai ja sen ja hyvän sään kunniaksi mentiinkin porukalla hewarien kanssa jokirantaan istumaan iltaa. Tuntuu kuin viime talvea ei olis ollu ollenkaan, samat ihmiset, musiikki ja tunnelma oli siellä tänäkin vuonna. Tuntui tavallaan ettei mikään ollut muuttunut viime kesästä vaikka oikeastaan jotkut asiat ovat muuttuneet paljonkin.Jokirantapulsu. Ostin ton ihanan pannan eilen Glitteristä. Ah, peittää juuri sopivasti orastavan juurikasvuni jos laitan keskijakauksen. Noita on myös kultasina ja ajattelin hankkia sellasenkin. Kauheeta kun laitan vaan kuvia tänne itsestäni vaan enkä kenestäkään kavereista tai mistään...  :DTässä sentään kuva musta ja Jertsasta.

XDD


Oli siis oikein mukava ilta eilen. Huomenna, eli perjantaina onkin uima-allaspaardit joita oon odottanut tässä jo kuukauden innoissani! Tulee varmaan olemaan huiippu ilta!Osaako joku sanoa miten nykyään linkataan biisejä tänne? Jotenkin toi "muokkaa HTML koodia" ei toimi mulla enkä pääse kopioimaan tota linkkiä tähän postaukseen! Vai johtuuko se vaan mun koneesta kun tohon ei tule mitään koodia? Mutta anyway, hauskaa huomista viikonloppua kaikille! :)


6 kommenttia: