tiistai 14. toukokuuta 2013

party baby

Hello!
Ihan ekaks pakko sanoo et tätä blogia oon kirjottanut vasta vähän yli viikon ja silti oon jo saanut mielestäni kivasti lukijoita! Ihanaa. <3

Mulla on aina ollut mielestäni liian suppea valikoima juhlamekkoja/hameita. Aina oon tykännyt pukeutua silleen näyttävästi enkä lökäreihin tai perusfarkkuihin ja oikeestaan arkenakin näyttää tavallaan "juhlavalta". Kuitenkin sitten niihin oikeisiin juhliin ja esim. baariin mulla loppuu vaateideat.
Sain pelastukseni talvella kun ostin Zarasta itselleni 18-vuotis synttäreihin mekon, joka sitten on toiminut nykypäivään asti luottomekkonani lähes suoraansanottuna jokaisella baarikerrallani. Oikein hävettää ajatella, että jos joku kavereistakin on varmaan huomannut mekkoni yleisyyden tuolla yöelämässä. Toki mulla on muitakin juhlavampia baarivaatteita, mutta nyt vasta tänään tuntuu että löysin yhtä hyvän yksilön täydentämään kokoelmiani!
Tämäkin löytyi Zarasta!                                      Koko asu:

                                 Panta: Glitter
                                 Mekko: Zara
                                 Kengät: Forever21


Ajattelin tähän pistää kaksi muuta ehdotonta juhlavaa suosikkiani.
Seuraava mekko on Gina tricotista Ostin sen viime kevätjuhlia varten, mutta en ole pahemmin sitä muualla kuin Dubaissa käytellyt. Siellä laitoin sen ihan kauppakeskukseenkin päälle. :D 


             
                                     Koko asu:
                             
                                Kaulakoru: Zara
                                Mekko: Gina
                                Laukku: H&M
                                Kengät: JC/ Nastygal


                                        Ja lopuksi tä mun luotto baareilumekkonen:


                   
                                 Koko asu:
         
                              Mekko: Zara
                              Hattu: Gina tricot
                              Kengät: JC/ Nastygal

Hyh, kamala ilma kuvata! Tulee tosi epäimartelevasti toi valaistus :D Mut ei voi mitään, teki mieli kuvata vähän kolttujani tänään.

Tä on ihan ultimate lemppari juhlakoruistani.
 Se tyylini vuosien varrella postaus ja tyylipostaus yleensäkin on kyllä viellä tulossa tänne, en vaan tiedä koska mutta tulossa on :D
Euroviisujen eka semifinaali tulee tänään, ah koko kevään olen odottanut! Kevään merkki ei ole lätkän MM-kisat vaan Euroviisut  <3 Lähden jopa puutarhajuhlista lauantaina ennen kymmentä koska perinteisesti on katsottava viisut hinnalla millä hyvänsä.

Ei tässä muuta tälläkertaa! Kertokaaa mikä näistä mekoista on teidän suosikkinne? Vai ovatko kaikki kamalia? :D6 kommenttia: