sunnuntai 12. toukokuuta 2013

sunnuntai.


Haha tässä vähän ah niin ihanan persoonallisia urheiluvaatekuvia XD En yleensä tän tyylisistä kuvista itse ainakaan blogeissa ole kiinnostunut, mulle on nimittäin ihan sama millasissa vaatteissa ihmiset hikeä erittävät... Itseasiassa en voi ymmärtää ihmisiä, jotka käyttävät esimerkiksi kolitsihousuja tai muita urheilupöksyjä päivittäin esim. koulussa. Jokainen saa pukeutua miten haluaa, mutta itse kulkisin mielummin alusvaatteissa kun pistäisin ne inhottavan mukavat vaatekappaleet päälleni ihmisten ilmoille. Päätin nyt kuitenkin laittaa jotain ottamiani kuvia tältä viikolta ja nämä kameran muistikortilta sitten löytyivät.
Urheilu, pääosin salilla käynti ja jokailtaiset lenkit kuuluvat nykyään suurena osana elämääni. Varsinkin kun en nyt koulua käy on oikeesti mukava lähteä stressittömästi salille hikoilemaan. Musta olis ihana saada sellaset näkyvät lihakset joista oon jo muutaman vuoden unelmoinut. Oon tyytyväinen itseeni ja musta tuntuu, että joku päivä mä niihin tavoitteisiini pääsenkin :) 

Mutta joo! Tästä aiheesta ei tässä blogissa enää IKINÄ!! :D Viimepostauksessa valitin kalleista shortseista mitkä halusin ostaa. No ne jäi ostamatta, sillä tein paljon kukkaroa hellivämmän ratkaisun :

Carlingsin täydelliset mustat farkut saivat uuden ilmeen. Noi on mun ehdottomat luottofarkut ja ostan lähes aina farkkujen tarpeessa mustat samanlaiset :D Kyseiset kappaleet palvelivat muo koko viimekesän säässä kuin säässä ja ne ovat siitä johtuen jo hieman kuluneet.  Päätinkin siis leikata ne ja tehdä niistä vähän pidemmän malliset shortsit. Mun muut shortsit ovat nimittäin just sellasta kamaa, että kun lähtee ihmisten ilmoille niitä pitää olla kokoajan vetelemässä alaspäin jotta kaikki ei sentään näkyisi XD 
En ole vielä ommellut näitä näteiksi vaan käärin noi vaan tolleen ronskisti. Ihan hyvältä itseasiassa näyttää noinkin. Ajattelin myös ommella uusiin shortseihini ton farkkuliivin tyylistä kangasta. Oon kaivanyt kyseisen kankaan mummon vaatekaapista ja musta se tekee kivan ja ilmasen lisän tohon liiviin. Pitää käydä kaivelemassa noihin shortseihin jotain yhtä kivaa kuviota jostain. 

Tänään en oikeen oo jaksanut panostaa vaatteisiin/hiuksiin. Pistän kuitenkin tähän loppuun hiuksistani kuvan ilman pidennyksiä. Aika lyhyethän ne ovat mutta kelvatkoon XD
1 kommentti:

  1. yhyyy oot niin ihanan hoikka ja söpö ja kaunis♥ taidanki lähtee lenkille... :'''((((((((

    VastaaPoista