tiistai 30. heinäkuuta 2013

niittii ja nahkaa



 
 
 Ajattelin  tänne pistää tähän väliin viimeviikkoisen asun, jonka iskä onnistui kuvaamaan. Halusin kuvata tän asun, koska satuin löytämään pursuilevasta vaatehuoneestani noi lateksihousut. Yks lempparifiiliksistäni kyllä on oikeesti kieltämättä se kun löytää jotain unohdettua ja ihanaa taas uudelleen. Noita pöksyjä oon ehkä käyttänyt kaks kertaa ja ihmettelen että miksi :D Musta noi on niin koleet! Vois oikeesti siivota ton vaatekaapin, mulla on nimittäin todennäkösesti siellä vielä paljon yllätyksiä ja entisiä käyttämättömiä heräteostoksia löydettävänä.
 
Hattu: Ebay
Nahkaliivi: Lindex
Kauluspaita: Carlings
Lateksihousut (<3333) : Gina
 
 
 Mulla oli ihan mahtava viikonloppu <3 Jerry tuli viiimeinkin tänne sivistyksen pariin ja ulkoilimmekin kiitettävästi baareissa ja keskustassa. Oli ihan täydellistä. Edes sunnuntain peruuntunut perinteinen Naantalin ravintolamatka ja päivystyksessä istuminen eivät haitanneet lopulta ollenkaan!


Leikkasin tänään hiukseni. Taino siskoni leikkasi keittiösaksilla! :D Oon ite tyytyväinen. Mulla oli nimittäin talvella toi leikattu puoli täysin musta ja nyt kevään ja kesän oon sitä blondaillut yhteensä 6 kertaa.... hiukset olivat siinä kunnossa että mielummin valitsin sitten siihen tilalle siilin. Ja onhan se aika magee. Mulla on ollut aikasemmin joskus 16 vuotiaana kunnon irokeesi ja sen jälkeen oon yrittänyt näitä sinnikkäästi kasvatella....heh.. turhaa työtä kaikki vaan.
En nyt pistä tähän postaukseen enempää mitään! Mulla nimittäin oli suunnitelmissa tehdä tässä tällä viikolla sellanen pitkä hiuspostaus, missä voisin kertoa miten hoidan ja värjäilen tätä pehkoa. Pidennyksistäkin voisin kertoilla.


13 kommenttia:

  1. Vitsi mä rakastan sun tyyliä iha kauheena! Ja tää sun blogi on yks mun suosikeista.:)

    VastaaPoista
  2. Miks mun vaatekaapissa on vaan tylsiä vaatteita, ku samaan aikaan muilla on jotain aivan järjettömän siistejä kankaanpalasia päällä. :((((( Niin väärin, mutta siis aivan ihana asu ja hiuksia tietenkään unohtamatta. :---D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :D tuttu tunne toi omaan vaatekaappiinsa turhautuminen kun näkee joka puolella kaikkii upeita asuja ! mutta jooo, kiitos tosi paljon! :3

      Poista
  3. Aijaijaij, sulla se upee tyyli on kans :) aivan ihanat hiukses myös!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. piti vielä kehuu näitä yli upeita ulkoasuja mikä sul oli siin toiseski blogis :)

      Poista
    2. oii, kiitos paljon!! :---) ♥

      Poista
  4. ohh ompa sulla ihana tyyli ja hiukset<3

    VastaaPoista
  5. oot täydellisiiiiinnnn ♥♥♥

    VastaaPoista