lauantai 20. heinäkuuta 2013

Rinkeleitä ja korkokenkiä



Ajattelin tänne pistää kuvia mun torstai päivästä. Mummo soitti mulle ja Lauralle että lähdetäänkö me kansainvälisen ruuan markkinoille keskustaan. Tottakai lähdettiin kun kerran ruuasta on kyse!111 Tuli kamala himo päästä taas ulkomaille kun kuuli kaikkia eri kieliä puhuttavan ja muutenki fiilis oli tosi kansainvälinen.
Mulla oli ainakin tosi mukava päivä, mummo on ihana! <3


Laura ja hänen hieno pantansa!1 Ja suomenlippuhiukset.



Ihania rinkeleitä ja Lauran yritys pilata kuva.
 
Sitten vähän torstain asua kuvailtiin myös. Ihan normaali tollanen perus asu jos pitää sanoinkin kuvailla :D Ei mitenkään erityinen. Halusin ottaa käyttöön ton Menkkahaukasta ostamani hameen koska en oo käyttänyt sitä kun ehkä pari kertaa... mulla on ihan liikaa vaatteita joita vaan oon ostanut, mutta jotka ovat sitten vaan jääneet kaapin pohjalle. Vihaan yli kaiken jos näin tapahtuu :D Lisäks löysin ton erittäin kivan napapaidan myös vaatekaappini äärettömästä pimeydestä. Senkin oon ostanut Monkista joskus pari vuotta sitten enkä oo kamalasti käytellyt. Musta noi sopii kyllä hyvin yhteen! Vois toimii useemminkin vartaloni peittona.
 
 
 
Hattu: Gina Tricot
Paita: Monki
Hame: H&M
Kengät: Dubaista, Forever21
Laukku ja koru: Zara
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Eikai tässä taas mitään muuta! Olis kiva jos saisin jotain postausehdotuksia jos sellasia jollekkin tulee mieleen! Tosin musta on kiva kirjoittaa ihan vaan tälleen jostain tietystä päivästä tai vaikka asustakin!
 

6 kommenttia:

  1. Veera postaa siitä et miten oot muuttunu matkan varrella (: laitat jotai vanhoja kuvia? Sit tee postaus noista sun hiuksista !! :) ? Ne on meinaa niin ihanat:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo, ton vanhojen kuvien postauksen ajattelin toteuttaa, mut tosiaan toi mun vanha kone hajos kuukaus sitte ja kuvat sen mukana XD sit ku saan ne jollain taval pelastettuu teen ehdottomasti :3 ja hiuksistaki voisin tehä postauuksen, kiitti ideoista <3

      Poista
  2. Aaw ihana postaus Veera! :3 toi kuva laurast on ni kaunis kans :) hih seurailen :>

    Nelli

    VastaaPoista
  3. Tää sun blogi on vaa niiin ihana! <3 TYKKÄÄN!!
    http://noorasliveanddays.blogspot.fi/ liity toki ;)

    VastaaPoista
  4. Tuo keskimmäinen kokonainen asukuva on upea! :3

    VastaaPoista