lauantai 27. syyskuuta 2014

Bitching and Junkfood


  
 
 
Keskiviikon asukuvia! Mulla on tullut lähiaikoina ihan älytön vaatekriisi ja tuntuu ettei ole mitään tyylikästä syysvaatetta päälle laitettavaksi. Vaateliikkeet on niin täynnä kaikkea upeaa ja syksy onkin mun ihan ehdotonta lemppariaikaa vaatteita ajatellen. Kuvista näkyykin, että mulla on näköjään koko vaatekappi samaan aikaan päällä, koska tuntuu etten oikein osaa valita mitä vanhoja ryysyjä yhdistelen keskenään ;)
 
Takki: Zara
Paita: Gina Tricot
Hame: Calings
Kengät:Zara
Liivi: Zara
Hattu: Gina Tricot 
 
Tä viikko on mennyt ihan älyttömän nopeesti! Kävin tiistaina Helsingissä eräässä kuvausjutussa. Koska mulla tosiaan tällä viikolla ei ollut muuta ohjelmaa (työn hakemisen lisäksi), lähdin siis spontaanisti Helsinkiin ja Onnibussilla matkustamisen takia mulla meni 10 euroa tähän matkaan. Oon ihan rakastunut Onnibussiin, ihan älyttömän nopea, halpa ja viellä jokaisella penkillä oma pistorasia <33 (toi pistorasia oli oikeesti ehkä paras ominaisuus tälläistä kännykkäriippuvaista ihmistä ajatellen)
 
Perjantaina oli ihanan ystäväni Iidiksen 19-vuotis bailut ja oli kyllä ihan älyttömän kiva ilta taas.Toivottavasti saisin jotain julkasukelpoista kuvamateriaalia sieltä.  Bileet oli Espanjatyyliset ja tehtiinkin siskon kanssa itse tehtyjä churroja Iidikselle lahjaksi. Oon rakastanut churroja jo monta vuotta palavasti ja nyt kun osaan tehdä niitä itse oon enemmän kuin tyytyväinen. Vihaan leipomista, mutta churrojen eteen mitä tahansa ;)  
 
- Veera
 

2 kommenttia:

  1. Vitsi tota sun tukkaa <3_<3 ton kans ei kyllä tarvi kun mustat vaatteet jos vaatekriisi iskee :) muutenkin kivoja kuvia ja kiva tausta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos !! :) omasta mielestä mun hiukset on tällä hetkellä ihan kamalat mut hyvä jos muut ei sitä silleen huomaa :DD

      Poista