sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Born for breakups, rent porn for wake ups

 

 
 
 
 
Hattu: Gina
Takki: Zara
Shortsit: Asos
Kengät: Monki
 
Tässä vähän kuvia perjantaiselta kuvailureissulta Ruissalosta. Oli tosi kiva päästä pitkästä aikaa jonnekkin kivaan ympäristöön ottamaan kuvia, Ruissalon metsä on vaan niin uskomattoman kaunis. Oon niin rakastunut noihin kuvissa näkyviin shortseihin jotka tilasin Asokselta. Ne on niin nätit ja just sellaset mitkä oon jo pitkään halunnut mun vaatekaappiin. Yks suuri vika niissä kuitenkin on.. Noi on meinaan ihan älyttömän lyhyet takaata ja tyyliin puolet perseestä roikkuu ulkona XD!! Pakko käyttää jotain ylipaksuja legginssejä noiden alla tästälähin..

Mun edellinen postaus koulukiusaamisesta toi tänne blogiin tosi ison määrän katselukertoja. Mulle tuli todella paljon ihania kommentteja facebookkiin ja kommenteista jossa kerrottiin tekstin herättäneen tunteita olin erityisen iloinen <3 Kiitos ihan mielettömästi!
En ole ikinä luokitellut itseäni mitenkään hyväksi kirjoittajaksi, mutta tykkään kirjoittaa aiheista jotka koskettavat tai kiinnostavat muo itseäni. Sen takia aloin miettimään, että alkaisin kirjoittamaan tänne enemmän elämästäni ja yleisesti asioista jotka ovat ajankohtaisia just nyt. Toisaalta muo kiinnostaa jakaa  tänne paljon asukuvia, sillä itse luen enemmän blogeja missä asut ja tyyli ovat koko blogin pääpointti.
Todennäköisesti tästä blogista alkaa kehkeytymään epäselkeä ja huolimaton kokonaisuus, mutta mikä muo kuvaisi sen paremmin ;) ?

- Veera

4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun päivität blogia taas! :)
  Saako kysyä kuinka pitkät noi sun pidennykset on ja mistä olet tilannut ne? Ja onko ne klipsi-pidennykset? Tuntuu etten löydä mistään aitoa hiusta olevia klipsi-pidennyksiä jotka olisi sen 70cm. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla et joku on ilahtunut et kirjotan taas tänne! :D
   Ja mä oon jo monta vuotta tilannut pidennykseni täältä -> http://www.hairtrade.com ja oon ollut tosi tyytyväinen! Oon aina käyttänyt klipsejä ja en oo ees ikinä kokeillut mitään muuta. "Vahingossa" talvella kumminkin laitoin tilaukseen jonkun tarjouksen takia Rapunzelin pidennykset ja näissä yllä olevissa kuvissa on mulla ne päässä. Oon ollut niihinkin tosi tyytyväinen! En osaa oikeen sanoa noista 70 cm pidennyksistä, sillä noi hairtraden pidennykset on 55 cm ja noi mun rapunzelin on 60 cm! Kyllähän nekin on jo aika pitkät mut en tiiä kyl yhtään mistä pidempiä löytää koska oon niin kaavoihin kangistunut et tilaan aina vaan samanlaiset :D

   Poista
 2. jeeee oon odottanut kuin kuuta nousevaa että alat postailemaan taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikä kuin ihana kuulla!!! kiitos <3 todellakin alan nyt enemmänkin tehä just päivityksiä kun täällä kerran joku tätä viel lukeekin :D:D!

   Poista