torstai 18. syyskuuta 2014

I shaved my legs for this shit?

Otsikko kertoo kyllä kaiken koko mun tästä viikosta!
Oon sellanen ihminen joka ei oikein osaa nauttia toimettomuudesta. Vaikka miellänkin itseni peruslaiskaksi sohvaperunaksi, aina kuitenkin on joku ääni takaraivossa kertomassa että nyt pitäisi tehdä jotain hyödyllistä.
Multa loppui työt pari viikkoa sitten Jokke Jokijunalla ja nyt tä mun toimettomuus todellakin näkyy ajatuksissa. Oon yrittänyt keksiä itselleni kaikennäköistä aktiviteettia ja työnhakuunkin menee päivässä tunteja. Salillakin olen alkanut taas käymään kolme kertaa viikossa. Jotenkin en voi olla miettimättä, että löydän itseni ihan samasta pisteestä missä olin juuri tasan vuosi sitten: Eksyksistä
En oikein vielä tiedä että mitä tämä seuraava vuosi pitää sisällään. Olin aivan varma vielä kesäkuunkin alussa, että tänähän vuonna tämä tyttö istuu iloisena koulun penkillä. Eräs kamala asia kuitenkin pääsi tapahtumaan ja nyt istun vanhempieni luona ja mietin että mitähän helvettiä sitä tekisi elämällään.
Oli mielenkiintoista lukea omia fiiliksiä viimevuodelta lähes samoilta ajoilta syksyltä. Sen takia mä tätä blogiakin aloin taas kirjoittelemaan, voin ehkä parin vuoden jälkeen lukea näitäkin tekstejä ja miettiä kuin pienet murheet mulla silloin oli.
Päätinkin, että seuraavassa postauksessa mä kerron mun epäonnisen tarinan yhteishausta ja mitkä mun suunnitelmat on tulevalle vuodelle.

 Ajattelin jakaa pari kuvaa mun kännykästä tänne, sillä en oikein ole saanut aikaiseksi ottaa mitään kunnon asukuvia vähään aikaan. Niitä tulossa huomenna kyllä!


Sain uudet ihanat luottofarkut Carlingsilta. 25 ensimmäiselle asiakkaalle jaettiin farkkulahjakortteja ja varmaan arvaattekin ketä oli ensimmäisenä jonossa ;)?


Uudet Asokselta tilatut shortsit.
Sain kutsuvieras kutsun erään Turun museon näyttelyn avajaisiin ja oli oikeesti tosi mukavaa mennä sinne Jerryn kanssa! Näin pitkästä aikaa tuttuja ja näyttelytkin olivat mielenkiintoisia. Toivottavasti mut kutsutaan taas kohta jonnekkin, sillä tuon tapaisissa tilaisuuksissa on niin jees käydä!


Minä, Jerry ja mun ihana pieni Tipsukoira! Tipsu oli mun 6-vuotis synttärilahja ja se on vieläkin mulle rakas.
 
 En yhtään tykkää tälläisistä kännykkälaatukuvista, mutta tä on oikeesti kaikkein helpointa pistää tälläsiä :D Mun kone on niin huono, että kameran kuvien kanssa kestää säätää tunteja.
 
-Veera

8 kommenttia:

 1. Tosi kivaa kun kerrot kaikkea sun elämästä ja ajatuksista, se tekee tästä paljon paremman kuin perus vaateblogin. Ei sillä, hirmu upeita asujakin sulla on :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! <3 Toi oli tosi kiva kuulla et joku tykkää siit et kirjotan tänne muutakin ku vaan just vaatejuttuja :D

   Poista
 2. Tuitui ootte niin lutusia Jerryn kanssa :3 Sanopa sille terkkui Jonna-siskolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa tunnet jerryn!! :D mäpä sanon hänelle :3

   Poista
  2. Juu! Kyllä juhis juhiksen tuntee ;--) maailma on pieni :3

   Poista
  3. ooo säki oot ollu juhiksessa! :D se oli kyl iha mahti koulu

   Poista
 3. Toi vika kuva <3 Uus lukija täällä hei! Rakastan sun tyyliä nomskis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oiii kiiitos!!! <3 ja kiva jos aloit lukemaan mun blogia! :3

   Poista