maanantai 6. toukokuuta 2013

Uusi uljas blogini.



Päätin nyt sitten aloittaa bloggaamisen tavallaan "uudelleen".  Mulla on ollut toi vanha blogi olemassa ihan sairaan kauan, varmaan 14 vuotiaasta asti, mut en todellakaan vois sanoa että sinne säännöllisesti kirjottelin. Ei oikein inspannut kyseinen blogi enää pitkään aikaan johtuen varmaan sen alkuperäisestä ideasta olla joku wnb ns. musiikkiblogi johon jotain niin tuntemattomia indiebiisejä olisin linkkaillut.. XD
Nyt kuitenkin oon herännyt siihen et vitsi bloggaus ja omaan napaan tuijottelu on helvetin kivaa ja rattosaa ja ajattelin että miksen sitten aloittaisi kokonaan uudelta pöydältä. Aikaahan tässä nimittäin on, koulut on loppu, kesä on tulossa ja töitä vasta kovasti etsin.
Ajattelin et tä blogi vois keskittyä persoonallisesti vaatteisiin. Jotenkin on lähiaikoina tullut shoppailtua ihan liikaa ja vaatteista saa vielä enemmän iloa irti jos ne vielä kuvaa ja laittaa julkisesti esille et tämmösen mä ostin. Toki ajattelin myös ihan elämästäni kirjotella. Nyt vasta oon huomannut kuin hauskaa onkaan lukea jotain kolme vuotta vanhoja kirjotuksia ja todeta että onneks oon vähän jo kasvanut...tai sitten en.
Mutta joo, eikai tässä muuta tähän alkuun. Tä on ihan kesken koko paska vielä, mutta toivottavasti tätä nyt edes joku alkaisi lukea!  Pitäisköhän mun tehdä joku itseni esittelypostauskin? Jos on jotain toivomuksia postausten suhteen niin saa ehdottaa, mulla on tuolla vanhassa blogissa kaikki tyylipostaukset yms jo kirjotettuna, mutta olis kyl kiva tehä tänne kaikki uusiksi.

Mutta tässä vähän tämän päivän kuvia. Olin keskustassa Emman ja Sofian kanssa ja tuli syötyä kesän eka irtojäätelö ulkona. Oli niin ihana ilma ja ekaa kertaa oli semmonen kesäfiilis. Vaikka tavallaan oon lomalla niin ei oo kertaakaan viel tullut sellanen kesälomafiilis kun kaikki kaverit on koulussa ja Jerry töissä :/ Muutenkin on ollut kiireitä ennakkotehtävien teossa ja työnhaussa..






Asu:
 niittilätsä: Ebay
farkkutakki: kaverilta ostettu
mekko: carlings
sukkikset: stockmann
kengät: jc, nastygal



Tykkään näistä sukkiksista kovasti. Ärsytti vaan kun otin ne vappuna jalkaan ja siitä maassa istumisesta tuli tollanen ihan pieni reikä. Että tollaset pienet asiat elämässä ärsyttää niin paljon, varsinkin materialistia. Muuten vappu oli oikein mukava lukuunottamatta pientä katastrofia jonka ärsken mainitsin.
Kaksoskerho <3


Sellasta. Olipas sekava eka postaus. No ehkä se taas tästä lähtee!! Päätän tämän kertomuksen nyt muutamalla web kuvalla koska en osaa  sitä muutenkaan lopettaa.

Muru <3

Meikkis



15 kommenttia:

  1. JEE MÄ SEURAAN AINAKI KOSKA OOT PARAS ♥

    VastaaPoista
  2. Sul on niin makeen värinen tukka! WAU. Voisit tehä jonkun esittelypostauksen itestäs, ja et miten oot päätyny tohon pukeutumistyyliin tai ylipäätänsä tohon tyyliin, olis kiva kuulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon!! :--) ja toi esittelypostaus kuulostaa kyl hyvältä, pitää se varmaan seuraavaksi toteuttaa! :)

      Poista
  3. Ihana blogi Veera sulla ! (:
    Käy tsekkailee http://iknowthatmusiciseverywhere.blogspot.fi/ ja liity toki lukijaks :)

    VastaaPoista
  4. Oooh, sulla on ihana tyyli!

    Ps. muistan kun näin sun naaman jsn tuhat vuotta sitten ja etsin sua kissojen ja koirien kanssa ympäri internettiä, mutten löytänyt. Ja nyt vihdoin törmäsin suhun, haha :D

    VastaaPoista
  5. voi kiitos! ♥ ja kiva ku törmäsit mun blogiin!! :D

    VastaaPoista
  6. Oi, miten inspiroiva tyyli! Ja meitä sini/turkoosi tukkaisiahan ei voi olla ikinä liikaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljooon!! Ja ei meitä tosiaan ikinä voi olla liikaa! :D

      Poista
  7. oh my, luin tän blogin alusta loppuun :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeee, toivottavasti ei ollu tylsää luettavaaa <3

      Poista